top of page

Acerca de

1871FF90-9087-4E42-9305-D86B6B2349E8.hei

TOLVSRØD KULTUR & NÆRING 

Velkommen inn!

D06607AD-AAD6-4C15-AACD-445DC1680041_1_2

Endelig er vi på nett! Tolvsrød kultur & næring har fått en ny og spenstig nettside for næringsliv, befolkning og besøkende i hele Slagen. Vi er noen ildsjeler som har startet lokalforeningen. Hvorfor det? Jo, fordi vi tror samhold gir styrke, og fordi vi tror veldig mange ønsker å handle lokalt og benytte seg av lokale tjenester. Vi ønsker å sette mer fokus på nærmiljøet, skape vekst for lokale virksomheter, spennende møteplasser og aktiviteter for innbyggerne.

 

Er det en ting vi burde være stolte av, er det vårt lokale kultur- og næringsliv. Helsearbeidere, lokalbutikker, lokale håndverkere og restauranter, kunstnere og kulturarbeidere: Bruk dem! Vi representerer tross alt 27.000 innbyggere! Vi har et yrende liv av frivillige representert i Slagens mange lokale foreninger innen idrett og kultur. De er enormt viktige bindeledd i lokalsamfunnet! Du kan bli medlem i organisasjonen vår, Tolvsrød kultur og næring, enten du er næringsdrivende, frivillig forening eller offentlig virksomhet. Eller ganske enkelt en privat person som ønsker å engasjere deg for et bedre nærmiljø. 

Nettsiden vår, sosiale medier og lokalmagasinet Mitt Tolvsrød, som går til alle 10 000 husstandene i Slagen fem ganger årlig, er våre viktigste info-kanaler for å fremme et levende og trygt nærmiljø. På vår nye nettside, vil du finne mange av de lokale virksomhetene samlet på én plass. Ulike næringsdrivende innen mat og butikker,
helse og velværehåndverk og tjenester, kultur og frivillighet. Her vil du også finne forslag til aktiviteter og friluftsliv i hele Slagen. Vi legger jevnlig ut informasjon om det som rører seg lokalt og aktiviteter i regi av lokalforeningen og gode tilbud til medlemmene.

 

Vi på Tolvsrød og omegn har så mye å være stolte over. Ikke bare er vi et område stadig flere vil bo i, befolkningsveksten er betydelig. Halvparten av Tønsberg Kommunes innbyggere bor på vår kant av byen.

Det er ikke rart mange søker seg hit, med nærhet til glimrende turområder i skog og mark med en vakker landsbygd i indre Slagen. Og hvor fantastisk er ikke livet på Husvik, Klopp, Skallevold og Ringshaug! Skjærgård og sjø tett på og sandstrender i verdensklasse, som jeg i all beskjedenhet pleier å si. 

 

Vi i det lokale næringsliv lover å legge oss i selen for en flott handel, god service og spennende kulturopplevelser lokalt for befolkning og besøkende i vårt distrikt . Ta en titt og bli bedre kjent med oss på vår nye nettside og meld deg gjerne inn i Tolvsrød kultur & næring. Velkommen skal du være!
 

Les mer om Tolvsrød kultur & næring her

Les mer om foreningens styre her

Meld deg inn her


 

Bli med, da vel!

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

  • Facebook
  • Instagram
Takk for henvendelsen!
bottom of page