top of page
Konkurranse i juli: #PloggingSlagen for barn
Konkurranse i juli: #PloggingSlagen for barn

tor. 01. juli

|

Tolvsrød kultur & næring

Konkurranse i juli: #PloggingSlagen for barn

Vil du være med å plogge - plukke søppel og jogge/gågge? Bli med i vår søppelplukkekonkurranse og del info/bilde under FB-posten vår og på #ploggingslagen. Hver søndag i juli trekker vi en vinner og til slutt en hovedvinner!

Registration is Closed
See other events

Tid og sted

01. juli 2021, 08:00 – 31. juli 2021, 12:00

Tolvsrød kultur & næring, Tolvsrød, Tønsberg, Norway

Om eventet

Vi trenger bevegelse og å komme oss ut, uansett vær. Så hvorfor ikke gå ut å plukke søppel samtidig

som du jogger eller går tur i nabolaget. I sommer kan du bli med i plogge-konkurransen vår i Slagen. Vi trekker en vinner av koselige premier hver uke i juli og til slutt en hovedpremie til den som plukker mest søppel i juli. Hva finner du av søppel og hvor mange kilo? Summer og se hva dette blir i løpet av 4 uker i juli. Del på Facebook Mitt Tolvsrød og #ploggingslagen. Husk å registrere deg som konkurransedeltaker her under Bli med! 

Det er hva du trenger av utstyr:

Plasthanske

Plastpose

Antibakkserviett

Ev en plukkestav (fås på Biltema)

Vekt til å veie søpla

Ta med deg en venn, familien din eller hunden din og kom dere ut på ploggetur. Plukk søppel mens du/dere jogger eller går, og vei søpla når du kommer hjem. Det er gøy å få høre om antall kg vi kan klare å plukke i Slagen i sommer. Har du en skritteller, er det gøy å få høre om antall skritt også. 

Del hvor du har plogget, det rareste du har funnet og hvor mye søppel du plukket under posten vår øverst på Mitt Tolvsrød på Facebook.  Del gjerne et bilde av ploggingen på Facebook og på #ploggingslagen også. Jo flere ganger du kommenterer, så vil sjansen for å vinne øke. Kommenter med bilde, antall kilo og området hvor dere har ryddet.  Hjelp oss gjerne med å tagge en venn, slik at flere blir med på søppelkampanjen #ploggingslagen med Mitt Tolvsrød. Da får vi med oss enda flere barn, naboer, venner og bekjente på ploggingen. 

Og alle barn – husk å følge med på syklister og biler dersom dere er ute å plogger.

Mitt Tolvsrød ønsker barn og voksne en riktig god og trivelig sommer.

Del gjerne!

bottom of page