top of page
#PloggingSlagen
#PloggingSlagen

fre. 07. mai

|

Tolvsrød kultur og næring

#PloggingSlagen

Vil du komme i form og rydde i nærmiljøet på samme tid? Prøv plogging - en kombinasjon av å plukke søppel og jogging. Bli med og gjør det fint i sommer!

Registration is Closed
See other events

Tid og sted

07. mai 2021, 19:00 – 30. juni 2021, 20:20

Tolvsrød kultur og næring, Tolvsrød, Tønsberg, Norway

Om eventet

Vil du komme i form og rydde i nærmiljøet på samme tid? Prøv plogging - en kombinasjon av å plukke søppel og jogging (eller gågging, om du vil). Her kan vi alle gjøre en innsats for et renere og penere nærmiljø. Det er godt for omgivelsene, godt for barna som leker og dyra i skogen, som slipper å få i seg farlig avfall og plast. Dere vil ikke tro hvor mye søppel det er langs veien, i skogen og i strandkanten. 

Registrer deg som plogger i Slagen (trykk på velkommen-knappen) og bli med på en lokal vårdugnad. Ta med deg barn eller naboer, venner eller treningskamerater, og fordel veier og stier mellom dere. Alt dere trenger er en plastpose og plasthansker til å plukke søpla med. Send gjerne inn foto av dugnadsgjengen i sving til post@mitt-tolvsrod.no eller legg ut på Instagram #ploggingslagen. Kanskje vanker det en premie til deltakerne!  Bli med og gjør det fint i Slagen i sommer. Velkommen!

Les mer om plogging her

Del gjerne!

bottom of page