top of page
Search
  • Live Lepperød

Lokalt næringsliv: Catos fisk og frys

Updated: Aug 24, 2021

Cato Signebøen leier ut kjøle- og frysehengere til hele østlandsområdet fra Tolvsrød, og sørger for fersk frossenfisk og sjømat til nærmiljøet.


Du finner Cato på www.kuldeutleie.no


Fersk fisk og sjømat på bestilling, klar til å hentes på Tolvsrød!

Det er ingen tvil om at Cato Signebøen er en allsidig mann. Han begynte som papirmaker i Halden i ungdommen, ble ambulansearbeider og jobber i dag som paramedic og ressurskoordinator ved AMK-sentralen på SiV. På si har han investert i et lite fiskebruk, er fiskeforhandler og nylig utvidet han virksomheten sin. Gjennom selskapet Kuldeutleie AS leier han ut 10 kjøle- og fysehengere strategisk plassert rundt hele Oslofjorden.

Fisk og sjømat på Tolvsrød

Kundene kan bare senke skuldrene og finne fram godfølelsen, Cato fikser det meste. Han er en engasjert fyr, som stadig ser nye muligheter på sin vei. Nå har han tatt fiskesalget sitt over på Facebook, hvor han selger varene gjennom gruppen «Fisk og sjømat på Tolvsrød» og har utleveringer sånn cirka en gang i måneden.

- Det var Kjell Allmenning som spurte om jeg ville stå foran Sport 1 på Tolvsrød. Det er jeg veldig takknemlig for. Kundene henter bestillingene her etter avtale. Jeg selger fersk frossenfisk, krabbe og kreps, fiskekaker og verdens beste fiskegrateng, det må du få med!

Cato er glad for et godt samarbeid med næringslivet på

Tolvsrød. Han har engasjert seg i lokalforeningen Tolvsrød

kultur & næring, som skal styrke lokal næring, kultur og

organisasjonsliv til glede for innbyggerne i hele Slagen.

- Jeg mener det er viktig å engasjere seg i nærmiljøet og stå samlet lokalt, ikke minst med tanke på bomringen. Det er viktig å se mulighetene og tenke utenfor boksen, sier han.


Kjølehengere som har vært med på det meste

Catos kjøle-og frysehengere har vært med på mye rart.

En kjølehenger var på Stavernfestivalen og holdt kulda på plass til smaksprøvene med Ben og Jerry is til festivalungdommen. Andre har blitt brukt lagring av kald øl og brus. Perfekt til bryllup, konfirmasjon og jubiléer. Det hender også at hengerne blir brukt til å fryse ned og uskadeliggjøre skadedyr i løsøre. Etterpå blir hengeren grundig desinfisert, naturlig nok. Også andre i desperat behov av store kjølelagring har tatt kontakt i nøden. - Et jaktlag fra Andebu ringte meg en sen kveld.

De hadde skutt en elgkalv på rundt 100 kg og fant plutselig ut at de manglet et stort nok kjølelager. Elgen skal jo henge i flere døgn og mørne, og da må temperaturen være perfekt.

Det fikset jeg raskt, flirer Cato.


- Bruksområdene er enorme. Jeg leier ut til virksomheter med ulike behov, mesteparten planlagte reparasjoner av kjøle- og fryserom. Da fungerer hengerne mine som midlertidige kjølelager. Det fungerer utmerket for både små og store bedrifter, forklarer Cato og påpeker at han har døgnberedskap i fall

«kjøla» skulle skjære seg utenfor åpningstid. Det er miljø- vennlig og sikrer minst mulig matsvinn.

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page