top of page
Search
  • Live Lepperød

Din lokale baker på Meny Tolvsrød

Meny Tolvsrød har foretatt dybdeintervjuer med et utvalg kunder, og blant annet spurt: Hvorfor handler du på Meny Tolvsrød? Dagligvarebutikken fikk mange gode svar, men grunn nummer én overrasket litt.


Av kjøpmann Pål Jacobsen

På Meny Tolvsrød finner du et stort utvalg av bakervarer fra lokale bakere. 1. Brød og lokale bakervarer - gode priser og stort sortiment! Dette var den viktigste grunnen kundene våre oppga for å handle på Meny Tolvsrød. Som dere skjønner, vi har mange lokale bakerier representert i hyllene våre. Det gir et enormt utvalg av lokale brød og bakervarer. Akkurat et stort supermarked verdig.


Som supermarked er det viktig for oss å tilby et variert utvalg og ferske, gode bakervarer fra lokale leverandører. Vi har stort fokus på lokale arbeidsplasser, og syns det er fint å kunne bidra til innovasjon og støtte opp om det lokale næringsliv. Som i dette tilfellet; store og små lokale bakerier i vårt nærområde. Men dette må da gi mye svinn? Nei da, det lover vi at det ikke blir! Vi på Meny Tolvsrød tar samfunnsansvar og støtter opp om Norges mål om å halvere matsvinnet innen 2030.

Tiltak mot matsvinn

1. Vi priser ned alle bakervarer til kr 15,- fra kl. 20.00 på kvelden. Vi pakker flere småvarer sammen til kr 15,-, og selger alle brød til kr 15,- uansett førpris.

2. De brødene vi har igjen, selges på VERDITORGET til kr 15,- dagen etter.

3. Alt blir som regel solgt, men det hender vi har 2-3 brød igjen, og da lager vi deilige krutonger med hvitløk til vår kjente salatbar. Aldri brød som kast!

4. Vi har tre brødskjærere tilgjengelig i bakeriavdelingen, slik at du kan skjære opp brød i butikk. Ved å ha skiver på frys, slipper du også å kaste brød hjemme.

Jeg er stolt over at vi på Meny Tolvsrød kan tilby et så stort og variert utvalg av brød og bakervarer i butikken. VI har så mange gode lokale bakerier representert og jeg har lyst til å presentere alle våre flinke bakere som har æren for suksessen her:


NØTTERØ BAKERI

Nøtterø bakeri har vært inne helt siden vi åpnet som Meny i 1996, og er en utrolig viktig leverandør for oss. Bakervarene fra Nøtterø bakeri får masse skryt av dere kunder! De har alltid gode kampanjer - for eksempel selger vi assorterte brød til kun 19,90 hver dag hele året. Nøtterø bakeri baker Tolvsrødbrødet eksklusivt for Meny Tolvsrød. For hvert brød vi selger går 2 kr til Flint Fotball. Kystenbrødet gir 1 kr til drift av DS Kysten. Bestselgerne er mange, men jeg vil trekke fram Hortensbrød, Sportshelkorn og Færderbrød som noen av vinnerne. Nøtterø bakeri har også utrolig gode skillingsboller, julekaker og bløtkaker.


UNITED BAKERIES

United Bakeries leverer bakervarer til Menykjeden og er en leverandør som er kjent for kvalitet og meget gode bakervarer. Jacobs Speltbrød er kanskje vårt aller mest populære brød. Jacobs Alpebrød og Jacobs Kornbrød kommer like bak. Loffen med valmuefrø er også en bestselger. Bakeriet er også kjent for gode håndverksbrød og berlinerboller.

BAKEHUSET

Bakehuset eies av Norgesgruppen og er en viktig leverandør til Meny Tolvsrød. Bakeriet er god på det aller meste, både kaker og brød. Våre bestselgere er Tønsbergbrød og Juliusbrød. Jacobs Tigerloff er en nykommer som flere og flere har fått øynene opp for.

DIN BAKER

Husker du Thorstensen på Ringshaug? Selv om de har flyttet, vil kundene våre fortsatt kunne kjøpe Ringshaugbrød og Vestfoldbrød. Det er det vår jobb å tilby dere!


WITH BAKERI

With er en lokal Tønsberg-baker med suksess, det må vi støtte! Bakeriet holder til i Bydelshuset i Tønsberg. For oss er det viktig å slå ring rundt lokale bedrifter og lokale arbeidsplasser. Withs kardemommeboller og kanelboller har blitt kjent langt utover bygrensa. Brødene er også veldig gode, test ut havrebrødet eller 7-korn brødet!


ØKOSTJERNA SURDEIGSBAKERI

Noen meter opp i gata, på Olsrød Park, finnes det en liten lokal baker som vi er stolte av støtte opp om. Det lille bakeriet leverer kjempegode, ekstra sunne surdeigsbrød. Bakeriet er kjent for sitt Inspirabrød, to typer landbrød og kanelsnurrer.


MARCUSSEN

Bakeren i Stokke har vært med oss siden 1996. Kystbrød og Melsomvikbrød er slagere, som kundene våre setter stor pris på. Bakeriet er også kjent for sine gode rullekaker.


Tilbudsbrød fra Nøtterø Bakeri

Alltid brød på tilbud fra Nøtterø Bakeri til kr 19,90


Mandager: Kneipp

Tirsdager: Helkorn

Onsdager: Horten

Torsdager: Nøtterø

Fredager: Kysten

Lørdager: Loff

Alltid nystekt fra ovnen hos oss til kr 19,90

1 type fra Nøtterø Bakeri: Uke 1 – Hvasser

Uke 2 – Nagano Uke 3 – Formkneipp


Alltid nystekt fra ovnen hos oss til 24,90

1 type fra Nøtterø Bakeri: Uke 1 – Horten

Uke 2 – Sportshelkorn

Uke 3 - Færder

Lurer du på hvilket brød som er på tilbud? Sjekk www.menytolvsrod.no

Der finner du alltid oppdaterte tilbud på brød.


138 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page