top of page
Search
  • Live Lepperød

Lokalt næringsliv: TH Regnskap + Saga Services = sant

Updated: Aug 24, 2021

Regnskapskontoret på Tolvsrød torg har gått inn i regnskapskjeden Saga Services. Nå får

de bredere kompetanse og flere å spille på, men den lokale forankringen blir som før.

Gründer og daglig leder Torgunn Mathisen TH Regnskapsservice AS og søsteren Gro Jørgensen i front. Bak fra venstre Steinar Jacobsen fra Saga services, med Tina Larsen, Maria Myhre og Hanne Sofie Martinsen fra TH.


- Vi får bredere kompetanse og styrker vår digitale plattform, og får nå mulighet for å ta på oss større prosjekter. Det kommer kunden til gode.

- Vi skal være et lokalt regnskapsbyrå og en naturlig samarbeidspartner i vårt område. Nærhet er viktig. Vi har tro på lokale kontor og mindre avdelinger, sier autorisert regnskapsfører og daglig leder Torgunn Mathisen. Det var hun som i sin tid startet regnskapskontoret TH Regnskapsservice AS, så langt tilbake som i 1987. Det erfarne byrået har etter sammenslåingen med Saga Regnskap og Rådgivning AS, som er en del av regnskapskjeden Sagaservices, fått et mer helthetlig tjenestetilbud innen regnskap, revisjon og økonomisk rådgivning.

- Vi får bredere kompetanse og styrker vår digitale plattform, og får nå mulighet for å ta på oss større prosjekter. Det kommer kunden til gode, legger hun til.


Lønnsomt på flere plan

Saga Regnskap og Rådgivning har avdelinger i Horten, Revetal, Sandefjord, Larvik, Skien og Bø i Telemark, med til sammen 55 ansatte. Det gir et stort og godt nettverk å spille på.

Regnskapskjeden bygger på et samarbeid mellom utvalgte, høyt kvalifiserte regnskapsbyråer, som tilbyr alt innen regnskap og rådgivning for små og mellomstore bedrifter.


Styreleder Steinar Jacobsen er ikke i tvil om at sammenslåingen vil være lønnsom og effektiv for både kunder og virksomheten på Tolvsrød.

- Vårt mål er å hjelpe kunden til en enklere hverdag med bedre lønnsomhet. Ikke bare i forhold til penger, men gjennom kompetanse og trygghet. Vi skal hjelpe kunden til å ta de rette valgene, uten at de trenger å reflektere så mye over det, forklarer han. - Det gir store fordeler for kunden, som i stedet kan konsentrere seg om egne kjerneoppgaver og lene seg på ekstern bistand og vår spisskompetanse.

TH Regnskapsservice har et bredt nedslagsfelt av kunder fra hele Østlandsområdet. Gjennom Saga Regnskap og Rådgivning blir firmaet fullkompetente innen regnskap, lønn, årsoppgjør, økonomistyring, HMS, gårdsregnskap, taksering, eiendom og selskapsoverdragelse med mer. Nå som før inngår kvalitetskontroll, rådgivning, administrative og økonomiske støtteoppgaver som en viktig del av regnskapsbyråets oppgaver.


Steinar og Torgunn

Steinar og Torgunn har en lang historikk sammen. De to ble kjent da de begynte i samme erfaringsgruppe for snart 30 år siden. Det er et nyttig forum under Regnskap Norge, hvor ledere for 15 regnskapskontor i Vestfold utveksler info og snakker fag. Gruppen møtes fire ganger i året.

- Vi kaller oss for kremen, vi, ler Torgunn. - Vi lærer masse av hverandre og holder oss oppdatert på bransjen.

Tonen er lett. Den tida er forbi da en måtte stå med lua i handa og be om velvilje fra «hvitsnippene» innen økonomi og regnskap. Torgunn er glad for å ha med Steinar på laget og vice versa. Det gir fordeler for de syv ansatte også, som trives på jobb.

- Samarbeidet vil gi gode utviklingsmuligheter for alle ansatte. Et større felleskap og egne ledergrupper gjør det lettere å holde seg oppdatert på regelverk og nye bransjeløsninger, vektlegger Steinar.

Det lokale regnskapskontorets nye navn blir enn så lenge Saga Services - TH Regnskapsservice. Det skal fortsatt ligge på Tolvsrød, lett gjenkjennelig og tilgjengelig for kunder fra hele distriktet. Fra nyttår overtar unge Maria som daglig leder. Hun er allerede erfaren i bransjen og har syv års erfaring fra TH Regnkapsservice.

- Nå kan jeg senke skuldrene, nå sitter jeg ikke alene på toppen lenger, smiler Torgunn og legger medansvaret glatt over på Steinar. Hun skal snart pensjonere seg, men vil gjerne være med noen år til. Det er viktig å følge overgangen til ny daglig leder og ny medeier.

- Det gir trygghet for både kunder og ansatte, smiler de samstemte eierne og ønsker nye og gamle kunder velkommen inn.
38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page