top of page
Search
  • Live Lepperød

God jul fra Tolvsrød kultur & næring og mitt-tolvsrod.no

Takk for alt lokalt engasjement og lokal handel, spennende initiativ og mye hygge på Tolvsrød og omegn. Det har gitt mange gode historier i lokalmagasinet Mitt Tolvsrød og mange medlemmer i lokalforeningen Tolvsrød kultur & næring. Se mitt-tolvsrod.no

Renate Gunnerud Samnøy og Live Lepperød fra Tolvsrød kultur & næring og Mitt Tolvsrød magasin ønsker alle Tolvsrødboere en riktig god jul.


Vi i Tolvsrød kultur & næring ønsker alle våre medlemmer og lesere av Mitt Tolvsrød magasin en gledelig jul! Et stort lokalt engasjement og mange spennende lokale virksomheter kjennetegner lokalmiljøet i Slagen. Vi har mange trivelige butikker og et blomstrende lokalt næringsliv, ikke minst er organisasjonslivet i Slagen på topp. Det har gitt mange gode historier til lokalmagasinet Mitt Tolvsrød og mange medlemmer i vår nye lokalforening Tolvsrød kultur & næring. Vil du være med å støtte opp om lokale virksomheter og et trygt og levende nærmiljø? Da kan du eller virksomheten din gjøre følgende:

  • Meld deg på vårt nyhetsbrev her

  • Les mer om Tolvsrød kultur & næring og meld deg gjerne inn her.

  • Følg oss på Facebook her

  • Følg oss på Instagram her


Vi takker for året som har gått med mange trivelige stunder på Tolvsrød og omegn. På tross av en irriterende pandemi, har vi hatt mye hygge på Tolvsrød gjennom året. Tilbudsdager i lokalbutikkene, markeder og høstlige Tolvsrøddager med presentasjon av lokalforeninger som speider, korps, menighet, og lokale næringsdrivende. Julemarked i kulde og kos med besøk av Tolvsrødnissen, rakk vi også, før Korona tok skikkelig tak igjen. Gjennom året har vi også arrangert hjerteputekonkurranse, påskeleker, plogging (plukke søppel og jogge) i nærmiljøet og 17.mai med veteranbiler og korpsmusikk på Tolvsrød Torg. Du kan lese mer om aktivitetene våre og spennende lokalnytt på mitt-tolvsrod.no .


Da gjenstår det bare å nyte julefreden og glede seg til lokal hygge og kos i 2022. Gledelig jul til dere alle!56 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page