top of page
Search
  • Live Lepperød

Tønsbergkunstner Caspari og Farnese med spenstig juleutstilling

Updated: Dec 17, 2021

Tønsbergkunstneren Steinar Caspari har satt sin unike og fargerike signatur på villdyrene på veggen i møbelfabrikken til Farnese Eiendomsforvandling. Kunstverk og møbler i juleutstillingen er noe for seg selv, til inspirasjon og kreativ julegaveshopping.


Dyrehodene på veggen har fått Steinar Caspari-Solvangs unike signatur i neonfarger.


Steinar Caspari foran ett av sine mer moderate kunstverk i møbelfabrikken til Farnese Eiendomsforvandling.

Den velkjente gatekunstneren Steinar Caspari har gjort et førjulstunt på møbelfabrikken til Farnese eiendomsforvandling. Han har spraymalt dyrehodene på veggen i neonfarger og satt sin helt unike signatur på verkene. Caspari er ellers kjent for sine store utendørs veggmalerier i Tønsberg sentrum. Veggtroféene har nå fått en særegen kunstnerisk verdi, mener Kjartan Farnes. Han er gründer og eier av Farnese Eiendomsforvandling og selger dyrehoder både med og uten sjokkmaling fra møbelfabrikken sin på Nedre Råel. Han tror dyrehodene vil stige i verdi med Casparis maleriske signatur.


Møbelfabrikken i den gamle tinnfabrikken på Nedre Råel har eget snekkerverksted og et 800 m2 stort showrom fullstappet med spennende interiør og designmøbler i alle farger. Møblene selges direkte fra lager uten ventetid. De gamle fabrikklokalene er pyntet til jul på

Farnese-vis i industriell look, med råmaling på veggene, gammelt tømmer i benker og hyller og drivved til lamper og belysning. Kjartan har mange gode samarbeidspartnere som bistår med godt håndverk.


Ta turen til Nedre Råel og sjekk ut Farneses Eidendomsforvandlings spenstige juleutstilling og møbelutsalg i møbelfabrikken i Elverhøiveien 8.


Rudolf er sjokkrosa på snuten...

Skogens konge fikk være i fred for Casparis spraymalingsbokser. Enn så lenge.


Besøk Farnese Eiendomsforvandling i Elverhøiveien 8 og opplev kunst, håndverk og interiør i skjønn forening. Gründer Kjartan Farnes til høyre.


Tømmerstokker fra en gammel leiegård gir solid hyllemateriale.


Rustikk juleutstilling hos Farnese.


Designmøbler selges direkte fra lager hos Farnese Eiendomsforvandling på Nedre Råel.399 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page