top of page
Search
  • Live Lepperød

Meny Tolvsrød med ny digital portal - menytolvsrod.no

Hva med å sitte i sofaen og bestille alt på ett sted? Meny Tolvsrød har fått ny hjemmeside for bestilling av catering og kaker, sushi og tapas og mye annet. Samt info om butikken, ansatte, matsvinn og varer på Verditorget til sterkt nedsatte priser med mer.

Av kjøpmann Pål Jacobsen, Meny Tolvsrød

Vi i dagligvarebransjen er gode på mye, men digitalt imponerer vi ikke. Joda, vi har netthandel, som har vært en suksess de siste årene. Det har vært spesielt viktig nå i pandemien. Men hva med å sitte hjemme i sofaen og bestille sushi, kaker fra Nøtterø Bakeri, våre nylagde bagetter, snitter, middager, koldtbord, tapas, desserter osv? Alt på et sted. Kjørt hjem til deg.


Hva med et sted hvor du kan se alle våre populære ukens-produkter til enhver tid? Hva med et sted hvor du kan se hva som kommer inn live på vårt populære Verditorg? Der du både hjelper til med matsvinnet og får kjøpt varer med 30-80% rabatt. Hva med et sted der du finner alle de flotte fagpersonene våre, med telefon og mail? Slik at du kan få hjelp til skalldyrfatet eller ostefatet på en enkel måte.


Ny hjemmeside

Denne portalen har vi nå lagd! Jeg er stolt over å kunne introdusere vår nye nettside og bestillingsportal menytolvsrod.no. Ta en kikk, jeg håper du liker vår nye digitale nettportal!

Vi tilbyr catering fra en rikholdig meny, hvor du kan bestille kaker, bagetter, koldtbord, middager, snitter, desserter, ja, det meste av det du er glad i. På nettsiden finner også du våre populære Ukens produkter – matvarer og ferskvare som er på tilbud hele uken kun på Meny Tolvsrød. Oster, fiskekaker, lunsjkaker, brød og desserter med mer. Det varierer fra uke til uke. Er du

Kjøpmann Pål Jacobsen glad i sushi, kan du få dagens sushi til tilbudspris, mandag til torsdag. Sushien hos oss er et shop-in-shop konsept levert av SushiTake. Her er det mye spennende!


Vår nye hjemmeside er oversiktlig og fin. Trenger du hjelp til bestilling eller søker fagpersoner, finner du dem her. Dessuten kan du, som sagt, følge våre «livesendinger» når påfyll av rabatterte produkter blir lagt ut på Verditorget. Det bidrar sterkt til at vi får redusert matsvinnet i butikken.


Redusert matsvinn i fokus

I Meny Tolvsrød er vi opptatt av å redusere matsvinn. Norge har et mål om å halvere matsvinnet innen 2030, og det ønsker vi å bidra til. Du kjenner kanskje til Verditorget vårt. Her legger vi ut produkter hvor datoen kanskje ikke er den beste, men produktet er like godt uansett. Overproduksjon hos våre leverandører gjør faktisk ikke produktene dårligere. Kanskje sesongen er slutt, men i stedet for å kaste, må det være bedre å selge produktet med 30-80% rabatt. Det er for ille at 1/3 av all mat som lages kastes. Nå må vi sammen ta tak! På våre digitale plattformer vil vi synliggjøre de virkelige gode kjøpene daglig for deg som kunde. På menytolvsrod.no, facebook.com/menytolvsrod og på vår nye Instagramkonto verditorget.menytolvsrod, kan du nå følge med på disse produktene - og gjøre et kupp med god samvittighet.


Kunden er konge

Vi lover at våre ferskvaredisker, vår sushi eller våre nystekte lokale bakervarer, ikke skal bli dårligere i butikk, selv om vi satser på nye digitale plattformer. Fremdeles skal HANDLEOPPLEVELSEN i butikken være viktigst. Men noe sier meg at fremtiden er digital. Innovasjon er helt avgjørende, og nå når du fram til oss enda lettere. Vi skal fortsatt være tett på deg som kunde - både i butikken og digitalt.


Jeg er så stolt av alle våre ansatte på gulvet, i kassa, i ferskvaren, frukten og bakeriet. De gjør en fantastisk jobb dag ut og dag inn. Jeg er stolt av våre to lærlinger, som satser på oss! Legger sin framtidige yrkeskarriere i våre hender. Jeg er stolt av våre fantastiske kokker, som hver dag leverer retter lagd med kjærlighet her hos oss. Nå skal de jammen få lov til å skinne enda mer, vi skal få dem fram fra kjøkkenet og ut til dere. Både i butikken og digitalt.

Gi oss gjerne en tilbakemelding på Facebook eller på Instagram. Vi er spente på hva du mener om vår digitale nyvinning menytolvsrod.no . Vårt slagord «Kunden er Kongen» gjenspeiler at dette prosjektet kun kan lykkes, hvis du som kunde liker det.

Se mer på menytolvsrod.no


Velkommen inn!


65 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page