top of page
Search
  • Live Lepperød

Tønsberg inkluderer Tolvsrød kultur & næring

Updated: Dec 17, 2021

Trenger bedriften din arbeidskraft eller trenger du hjelp til å skaffe deg en jobb? Thomas Græsholt har et stort nettverk og mange virkemidler i sekken. Tolvsrød kultur & næring har inngått et samarbeid med Tønsberg inkluderer for et inkluderende arbeidsliv.

Thomas Græsholt i Tønsberg Inkluderer er stolt av å kunne ønske lokalforeningen Tolvsrød kultur & næring velkommen som samarbeidspartner for et inkluderende arbeidsliv.


Tolvsrød kultur & næring har inngått et samarbeid med Tønsberg inkluderer. De skal hjelpe folk ut i jobb og finne aktuelle kandidater til virksomhetene på Tolvsrød og omegn. Tolvsrød kultur og næring skal være en støttespiller og samarbeidspartner for å rekruttere arbeidsgivere fra medlemsbedriftene lokalt. Det gleder vi oss til! Det nyetablerte samarbeidet vil du få vite mer om i 2022. Enn så lenge kan du ta en titt på denne videoen av Thomas som introduserer Tønsberg inkluderer:

Se Thomas presentere Tønsberg inkluderer her.


Live Lepperød i Tolvsrød kultur & næring og Thomas Græsholt i Tønsberg inkluderer ser fram til et fruktbart, inkluderende samarbeid.

.

Tønsberg inkluderer har allerede inngått et samarbeid med flere lokale aktører, samt Tønsberg kommune, Tønsberg Næringsforening og Tønsberglivet. Sammen med samarbeidspartnerne er målet å gjøre Tønsberg kjent for å ha Norges mest inkluderende arbeidsliv.


Trenger du hjelp i bedriften din eller er du på jakt etter en jobb lokalt? Ta kontakt på thomas.gresholt@nav.no eller på mobil 955 53 367. Les mer på www.tbginkluderer.no


Ønsker du å støtte opp om Tolvsrød kultur & næring? Meld deg gjerne inn på www.mitt-tolvsrod.no/meld-deg-inn eller ta kontakt på post@mitt-tolvsrod.no

67 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page