top of page
Search
  • Live Lepperød

Gledelig julemarked i kulde og kos - se bilder her

Små og store koste seg på julemarkedet på Tolvsrød i helgen. Folk kom for å besøke markedsboder, juleverksted, fotoshoot - og nissefar, som dessverre var blitt syk. Heldigvis kom nissekusinene på torget med en hilsen til barna fra Tolvsrødnissen.

Nissekusinene kom med en julehilsen til barna fra Tolvsrødnissen etter julegrantenningen.


Nissebesøk... Det ble liv og røre da nissekusinene Tuva, Hanna, Vilma og Sofie (bildet øverst til venstre) kom med nissegodt til barna. Nissefar var dessverre blitt syk!


Julenissens verksted... Juleverkstedet ble flyttet utendørs, på oppfordring fra Korona. Barna fikk med seg julesaker hjem til å lage engler og julepynt til juletreet på torget. Her er verkstednisse Renate og nissesøstrene Tuva og Vilma i full sving.


Noen har allerede vært og hengt opp julepynten sin på juletreet på torget, men det er plass til mye mer av barnas julepynt.


Fotoshoot... Til glede for store og små øverst på torget.


Folk kom sigende jevnt og trutt, til tross for både kulde og korona, og var flinke til å holde avstand. Det var kaldt, men god stemning på torget og foran markedsbodene. De bød på julekaker, fisk og sjømat, surdeigsbrød, strikk, søm, saft og geléer, julekort, kunst, Tupperware, helsekost, sykler, og gjenbruksmarked for Flint. Her er noen bilder fra torghandelen under julemarkedet på Tolvsrød.


Trivelig julehandel på torget under julemarkedsdagene på Tolvsrød 2021.God jul og velkommen igjen neste år!98 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page