top of page
Search
  • Live Lepperød

May Britts mote & design

Har du ennå ikke besøkt MB-design? Da bør du ta turen til May Britts flotte showroom i Trollheggveien 20D, ikke langt fra Klopp.

May Britt Jarneid i MB-design.


MB-design er en liten virksomhet med fine produkter og en helt spesiell atmosfære. Den står innehaver May Britt Jarneid for. Hun stråler bak disk og gir deg akkurat den godfølelsen

som skal til for en optimal handleopplevelse.

- Velkommen til mitt lille kjøpesenter, ler hun og viser fram sitt flotte showrom i underetasjen i bolighuset ikke langt fra Klopp. Hun har ingen planer om å utvide, selv om hun ofte

får spørsmål om det. - Jeg kjenner de fleste kundene ved fornavn og trives med å være liten og lokal. I showrommet selger jeg designtøy og produkter jeg elsker, og byr gjerne

på en kopp kaffe, inviterer hun.


Lokal klesdesign

MB-design er en litt annerledes klesbutikk. May Britt selger håndplukkede produkter, dametøy og barneklær, mye fra eget norsk design. Dessuten, smykker, vesker, sko og

tilbehør, samt make-up og velværeprodukter fra kjente merkevarer som Sensai og Molton Brown. Her er noe for enhver smak.


May Britt har også to nettbutikker, en med dametøy og en nesten ny nettbutikk hvor hun selger kolleksjoner av barnetøy i naturmaterialer, som hun designer sammen med en venninne.

Kvalitetsdesign og rask levering er høyt verdsatt blant kundene, som også kan hente varene i butikk.


- Det koseligste er selvsagt når kundene kommer innom, sier May Britt. Da kan jeg gi god hjelp, og vi kan se på ønsker og muligheter sammen.


Trivsel og kundepleie

MB-design har opparbeidet seg en stor tilhengerskare av lokale kunder.

Showrommet ble etablert i Karlsebakken i 2007, og flyttet til Trollheggveien hvor hun nå holder åpent showrom hver torsdag og lørdag. Ellers når kundene måtte ønske. I tillegg driver May Britt med hudpleie to ganger i uken. Som utdannet hudterapeut har hun stort sett fulle lister med faste kunder. Personlig service er spesielt viktig. Trivsel og miljø likeså.


May Britt trives med showrom og nettbutikk hjemme. Det gjør også ingeniør-mannen Trym, som gjerne bistår med lagring, pakking og utsendelse i nettbutikken.


- Vi er en liten familiebedrift. Vi har to voksne barn og et barnebarn på 8 måneder, som vi av og til låner til modellbilder. Vi gjør det meste selv, smiler May Britt.

Hun gleder seg til å vise fram håndplukket mote og designprodukter i sitt showroom – og du er hjertelig velkommen!


100 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page