top of page
Search
  • Live Lepperød

#PloggingSlagen: Fire kusiner vant

Updated: Aug 24, 2021

Disse 4 kusinene har vunnet den første premien i vår ploggekonkurranse (plukke søppel + jogge) i Slagen. Oppfordringen fra kusinene er klar: Bli med å plogge og gjør det fint i nabolaget. Da kan du vinne deilige sommerpremier!

Gratulerer til kusinene Tuva(9), Hanna (10), Vilma (11) og Sofie (9). Sjekk all den søpla de fant på en dag - inkludert et skilt med kundeparkering! Bli med, da vel.


KONKURRANSE I JULI: Vil du bli med? Les mer og registrer deg her. Ta med deg en venn, familien din, hunden din. Hva finner du og hvor mange kilo blir det? Summer og se hvor mye du plukker ila 4 uker. Under den festede artikkelen på Facebook kan dere kommentere med bilde, kilo og gjerne området der du/dere har ryddet. Jo flere ganger du kommenterer, desto større er sjansen for å vinne. Hjelp oss gjerne med å tagge en venn slik at flere blir med på denne kampanjen #ploggingslagen – Mitt Tolvsrød.


Dette trenger du av utstyr:

Plasthanske eller plukkestav (fås på Biltema)

Plastpose

Antibakkserviett

Koffertvekt/vekt til å veie søpla

Har du en skritteller, er det også gøy å få høre om


Hver søndag trekker vi en vinner av en deilig overraskelse og en hovedvinner til slutt. Ta bilde av søpla du finner og gjerne hyggelig bilder av ploggeteamet, om du vil dele det med oss enten på Facebook eller på #ploggingslagen

Og alle barn – husk å følge med på syklister og biler når dere er ute og plogger

Vi i Mitt Tolvsrød ønsker alle barn og voksne en riktig god og trivelig sommer!

Lykke til!


41 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page